Kedves Vásárlónk!

Örülünk, hogy minket választottál és megtisztelsz a bizalmaddal! A BaraDekor egy olyan party termékeket forgalmazó webshop, ahol ízléses, stílusos és exkluzív dolgokat válogattunk össze. Vannak kézzel készített termékeink is, amelyeket személyre szabottan is meg tudsz rendelni. Igyekeztünk hasonló stílusú és színvilágú árukat összegyűjetni, hogy megkönnyítsük a vásárlást a hozzánk látogatóknak.
Fő motívációnk, hogy az élet különleges és csodás alkalmaihoz méltó dekorációt tudjuk kínálni. Reméljük mindenki talál kedvére valót a BaraDekornál!

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

BaraDekor Csapata

Átvételi lehetőség

A BaraDekornál megrendelt termékeket futár szolgálattal vagy postai úton tudjuk eljuttatni a Megrendelőhöz. Lehetőség van lakhely vagy munkahely címének megadására is, utóbbi esetben kérjük jelezz felénk egy pontos elérhetőséget (pl. emelet, szoba stb.) valamint a cég nevét is, hogy a futár könnyen megtaláljon.

Személyes átvételre a monori Meggymag Bababoltban (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 80/b) van lehetőség nyitva tartási időben. (Hétfő 8:30-17:30 Kedd-Péntek 8:30-16:00 Szombat 8:00-12:00). Itt csak a készpénzes fizetés lehetséges és amennyiben megoldható a pontos összeg álljon rendelkezésre, mert csak átvételi pont az üzlet. Köszönjük!

Fizetési információk

A webshopban található termékek alanyi adómentesen lesznek kiszámlázva, azaz a mellettük feltüntetett árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak. A termékek ára minden esetben a terméklapon szereplő összeg, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Előre utalással történő fizetés
A banki átutalás fizetési mód választása esetén, a rendelés ellenértékét + a szállítási költséget az általunk megadott bankszámlaszámra kell utalni. A csomag csak az átutalás beérkezését követően kerül postázásra.

A banki utalás adatai:
Raiffaisen Bank Zrt.
László Zoltán E. V.
Számlaszám: 12010635-01663914-00100009
Átutalásnál a megrendelés számát kérnénk feltüntetni a közlemény rovatban, amelyet a visszaigazoló emailben megtalálsz.

Vevőszolgálat

E-mail: info@baradekor.hu
Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-14:00

error: Content is protected !!