Boltunk ideiglenesen zárva tart technikai okok miatt, de hamarosan visszatérünk! Megértésedet köszönjük!
  • húsvéti girland
  • IMG_20200331_120738-removebg-preview (1)
  • prd_husvetbanner2

Húsvéti girland

990 Ft

Húsvéti girland

A húsvéti girland használata rendkívül egyszerű, bárki könnyen fel tudja tenni. Csak széthajtod, rögzíted a madzag két végét a kívánt helyre, majd használat után újra összecsomagolod így többször is fel tudod használni. A füzér részeit tudod variálni, ha nem tetszik a sorrend ahogyan mi megálmodtuk, nyugodtan változtasd meg. 😉 Ha elmúlt a Húsvét akár a gyerek szoba dekorációja is maradhat egész évben. Egészítsd ki más színes dekorációikkal vagy ha szeretnél még több húsvéti terméket,  ide kattintva érheted el őket a legkönnyebben.

Anyaga: papír.

Mérete: 2 m.

Összehajtogatva szállítjuk a sérülések elkerülése végett.

A termék színei a valóságban a különböző monitor beállítások miatt kis mértékben eltérhetnek!

Mi itt a BaraDekornál igyekeztünk a kínálatunkban csupa egymáshoz illő, könnyen variálható dekorációt összeválogatni Nektek, hogy minél könnyebb dolgotok legyen, egyszerűbb legyen a vásárlás. Olyan díszeket szerettünk volna gyártani/ forgalmazni, amelyek nem jönnek szembe az emberrel minden második parti kellék boltban, egyediek és exluzívak. Ennek köszönhetően lehetőség van névre szóló vagy akár egyedi termékek rendelésére, sőt még az általatok megálmodott dekorok kivitelezésére is (ezekhez vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva).

Környezettudatosság

Fontos szempont még számunkra a környezetünk védelme, a környezettudatos életmód, ezért a termékeink is ebben a szellemben kerülnek a webshopba. Legtöbb termékünk újrahasznosítható papírból készül vagy akár többször is felhasználható, de vannak amiket komposztálni is tudsz. Nem árulunk semmilyen egyszer használatos műanyag terítéket csak PAPÍR poharat, tányért, szívószálat találsz nálunk. Gumi lufijaink is az olasz Gemar cég által gyártott 100%-ban kaucsukból készült, lebomló lufik. Egy külön kategóriát is létre hoztunk, a Green partyt, ahol újrahasznosított vagy  teljesen lebomló anyagbólkészült termékeink vannak, többek között cukornád vagy bambusz tányérok.

Webshopunkban többféle szempont szerint tudsz keresgélni, hogy hamar megtaláld a számodra kellő dekorációt. A termékeket csoportosítottuk alkalom, dekoráció fajtája, színek, ünnepek és felhasználásuk módja szerint is.

Ha bármiben tudunk segíteni, kérésed-kérdésed lenne keress minket bátran!

 

error: Content is protected !!