Állati párnák, különleges gyerekszoba dekorációk

Nem elírás, nem is olvastad félre, a gyerekszoba dekorációk új nemzedéke valóban állati! Nemcsak azért, mert pont úgy néznek ki, mint a kis kedvenceink, hanem azért, mert igazán stílusosak, szerethetők és egyediek a BaraDekor párnák.

A gyerekszoba dekorációk új nemzedéke

Milyen is lehet egy gyerekszoba? Attól függően, hogy hány gyermeké és hogy a gyermek(ek) fiú(k)-e vagy lány(ok), más és más. Korábban már írtunk arról, hogy a kicsik érdeklődési köre is nagyon sokat számít a gyerekszoba kialakításában. Sőt az sem árt, ha minden gyorsan és egyszerűen mobilizálható. Ne feledd el, hogy a gyermekek villámgyorsan nőnek és nemcsak a bútoroknak kell velük együtt „kamaszodniuk”, hanem a kiegészítőknek is.  

Kislány hattyúpárnával lufik között, pasztell lila ezüst fehér

Hattyúpárna a BaraDekornál

A gyerekszoba dekorálásának alapvető kiindulási szempontjai tehát a következők:

  • kinek készül a gyerekszoba;
  • hány éves a lakója;
  • milyen alapbútorokra van szüksége;
  • mi a kis tulajdonos hobbija.

Ha ezeket sorra vesszük, azonnal láthatjuk, milyen irányba kell elmozdulnunk.

Állati párnák nemcsak dekorációnak

Ami biztos, hogy ágyra és játéktárolókra szükség van a gyerekszobában. És ha már ágy, akkor stílusos, ízléses és menő ágytakarókra, ágyneműkre, szőnyegekre és párnákra is. A BaraDekor állati állatos párnáinak azonban más funkciója is van az alvás kényelmesebbé tételén kívül.

cicapárna
Cicapárna a BaraDekornál

Jól tudjuk, hogy a kisgyermekek akkor érzik jól magukat, ha biztonságban vannak. A biztonságot viszont nem a riasztóberendezések jelentik nekik, hanem egyértelműen a szüleik. Mi, szülők azonban nem lehetünk folyamatosan velük, ezért „anya- vagy apapótlékra” lehet szükségük alváskor, az óvodában, de még iskolás korukban is.

Mi más is lenne erre a legmegfelelőbb, mint egy olyan párna, amely nemcsak puha, dekoratív, de barátként is „működhet”, sőt akár fotós kellékként is.

Kislány mackópárnával barna, fehér, pasztell gyerekszoba
Mackópárna a BaraDekornál

Ezt tartottuk szem előtt, amikor felvettük a kínálatunkba az egyedi és igen látványos, pihe-puha állatos és más párnáinkat. Ha bekukkantasz a webshopba, láthatod, hogy van

  • cicapárna,
  • mackópárna,
  • hattyúpárna, ugyanakkor
  • csillagpárna,
  • felhőpárna és
  • holdpárna is.

Miért válaszd a BaraDekor állati párnáit?

A BaraDekornál minden termék, kiegészítő és játék egymáshoz illik, így egymással könnyen variálható és mobilizálható is. A termékeinkkel valóban könnyű dolgod lesz, ha a gyerekszobát fogod dekorálni vagy épp partit, szülinapizsúrt egyéb gyerekrendezvényt tervezel. Nézz körül nálunk és engedd el a fantáziádat. Ha pedig segítségre lenne szükséged, csak írj nekünk itt vagy a Facebook-oldalunkon keresztül. Örömmel állunk a rendelkezésedre másban is.