Milyen legyen a babaváró buli dekorációja?

Babaváró bulit szervezel? Nem tudod, milyen a jó babaváró buli dekoráció? Adunk pár ötletet, amelyekből kiindulhatsz.

Ma már teljesen elfogadott, hogy a babavárás nemcsak szűk családi „esemény”, hanem a barátainkkal is örömmel megosztjuk a várandósság legszebb pillanatait. Úgy hiszem, a babavárás valami igazán különleges helyzet, „állapot”, amelynek minden jó érzésű ember örül.

Örülni pedig a világ legjobb dolga, és ha ezt másokkal együtt tehetjük, annál szebb dolog nem is létezik. A BaraDekornál éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy támogassunk téged és segítsünk neked a lehető legtökéletesebb babaváró buli dekorálásában vagy akár megszervezésében is.

Kisfiú babaváró buli dekorációk

Mi alapján szervezz babaváró bulit?

A BaraDekornál arra tettünk fel mindent, hogy te is megtaláld a saját ízlésetekhez illő dekorációkat, és úgy tudjátok megünnepelni az utolsó gyerekmentes napjaitokat, hogy az tényleg felejthetetlen legyen.

Ehhez persze nem árt tudnotok, milyen jellegű bulit szeretnének:

Bármelyik mellett döntötök, biztos, hogy tudunk segíteni.

A tematikus buliknál arra figyelj, hogy minden az adott témához igazodjon. Ha a kismama például rajong a most oly divatos unikornisokért, akkor érdemes erre kihegyezned a dekoráció tematikáját is.  Szerveztünk már ilyen témájú babaváró partit, nem csak a kislányok szeretik a mesés egyszarvúakat. Ha viszont inkább „nyármániás”  a leendő anyuka, akkor keress gömb – vagy méhsejtlampionokat, a terítékhez elengedhetetlen a Flamingós öko party boxunk, amely bambuszcsónaktányérjaival teljesen lebomló, környezetbarát megoldás és persze legyen minden nagyon színes, például Vidámság konfetti girlandokkal.

Ha pedig nem akartok mellé lőni, szeretitek a hagyományos dolgokat akkor válasszátok a jól bevállt születendő gyermek neméhez igazodó fiús  vagy lányos parti termékeinket.

Kislány babaváró party boxunk

Mire figyelj még, ha babaváró bulit szervezel?

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy túl kötötten értelmezik a tematikusságot. Ki mondta, hogy Valentin napi dekoráció nem használható babaváró bulihoz? Hiszen mindkettőnél a szeretet a lényeg! Vagy ha nagyon vagány vagy, akár Halloweeni dekorációt is felhasználhatsz a babaváródhoz.

Nem kell ragaszkodni a megrögzött formákhoz! A babaváró nemcsak a kisbabátokról, hanem rólad is szól. Sőt! Legyen olyan, amilyet te szeretnél!

Nézz körül a BabaDekor webshopjában és inspirálódj! Ha pedig kérdésed lenne, csak írj!