fbpx

Rendezvény dekorálás

A dekorációs termékek készítése és forgalmazása mellett , magát a dekorálást is vállaljuk bármilyen eseményre, legyen az családi szülinap, céges rendezvény, eljegyzés vagy esküvő.

Árajánlatért keress minket emailben, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk adni!

Referenciák

A Mi esküvőnk

Az első esküvő amit szerveztünk és dekoráltunk a sajátunk volt. 🙂 Itt mindent igyekeztünk magunk csinálni és felügyelni, amit csak lehetett. A fő vonal a fekete-fehér és a menyasszony-vőlegény motívum volt. Ennek jegyében készültek el az általunk megálmodott meghívók, ültető kártyák és menü leírások. A köszönő ajándéknál  szintén visszaköszönt a menyasszony-vőlegény forma, ilyen alakú kis dobozkák képében. A vacsora egy elegáns étteremben volt, ahol maga a hely adott egy alap hangulatot, így nem sok dekorációt használtunk. A kecses Thonett székek nem igényeltek székszoknyát , a teríték hófehér volt, fehér rózsaszirmokkal az asztalon és gyertyákkal. A virág díszek is fekete-fehérek voltak az asztalok közepén. A főasztal mögött pedig egy hatalmas fényfüggöny adta az alapvilágítást, amely harmonizált az étterem közepébe beépített élő tölgyfa fényfüzéreivel. Az egész esküvő leglátványosabb eleme, amely hatalmas meglepődést és elsöprő sikert aratott , azonban a templomi bevonulásnál alkalmazott buborék özön volt.

Vidéki chanson, avagy esküvő romantikus piknik környezetben

Egy igen merész helyszínt választott az ifjú pár az esküvőjéhez, de a hely szépsége indokolta a dolgot. Egy vidéki kis város tó parti tisztásán szerettek volna egybe kelni, ahol azonban csak egy horgász kunyhó állt. Az alap koncepció egy könnyed, romantikus délutáni piknik megjelenítése volt. Nem szerettek volna táncot, nagy mulatságot de ez nem is illet a hely hangulatához. Egyetlen probléma az időjárás volt. Mivel semmi fedett épület nem állt rendelkezésre nagy volt a rizikó és ahogy lenni szokott, sajnos esett is aznap, de egy fehér ponyva sátorral megmentettük az esküvőt.

A dekoráció a természetesség és a vintage jegyében készült. Fa korongok szolgáltak tálcául, a virágok friss mezei virágok voltak és a ma oly népszerű csipkével díszített befőttes üveg vázákban helyeztük el őket. A gyűrű tartót külön a párnak készítettük meglepetésnek, természetesen fa korongból. A sátor sarkaiban piknik plédeken piknik kosarak és szörpök idézték fel a kívánt hangulatot. A mi javaslatunkra pedig a polgári szertartásnál egy kis fát ültettek el a gyertya gyújtás helyett, amelyhez a megfelelő kellékeket is biztosítottuk.

Esküvő az elegancia jegyében

Ez az esküvő egy igen nagy kihívás volt, mert teljeskörűen mi bonyolítottuk le a szervezést. Meglehetősen exkluzív volt a helyszín, egy pesti múzeum, és ehhez kellett a dekorációt is igazítani. Csupa hófehér volt minden, csak az esti fények hoztak színt a terembe. A tér kitöltésére cserepes és vágott növényeket is használtunk. A virágkötő hölgy nagyon ötletesen kisebb bokor szerű asztal díszeket készített. Ez az asztalok nagymérete miatt volt csak lehetséges, kevés helyen mutatott volna ilyen jól. A nagy fehér teret és a díszek fehérségét a sok zöld növény tette élővé. Nem volt túl díszítve a terem mégis fenkölt, elegáns hangulatot árasztott, amely persze a szecesszíós épületnek is köszönhető volt.

Vintage esküvő

Ezt az esküvőt egy külföldön élő párnak dekoráltuk, így sok alkalmunk a találkozásra nem volt. Nem szerettek volna sok díszt, letisztult, egyszerű dekorációra vágytak. A menyasszony ruhája is szolíd, elegáns, csipke ruha volt vintage stílusban és ehhez igazodott a díszítés is. A vintage csipkés üvegvázákban színes virágok dobták fel a fehér sátrat és a vázákkal harmonizáló mécsestartók remekül kiegészítették a sátor apró fényfüzéreit. A naturalisztikus vintage elengedhetetlen fa korong kellékeit itt a vázák és mécsesek alá helyeztük el. Egy letisztult, romantikus, bájos hangulatú esküvő sikeredett.

1. szülinap a fóti Kastély Étteremben

Nem csak esküvő hanem családi rendezvények dekorálását is szívesen vállaljuk. Egy külföldön élő magyar családtól kaptuk a megkeresést, hogy a kisfiúk 1. születésnapjára készítsünk dekorációt. Az Anyuka azt kérte, hogy a fő vonal az arany-világoskék legyen. Küldött néhány képet, hogy nagyjából mi az elképzelése, ezek alapján készítettük el a személyre szabott dekorációt. Személyesen aznap a dekorálás közben találkoztunk, ahol épp csak befutott egy pillanatra az Anyuka, de így is másnap ezt az emailt kaptuk:
“Nagyon köszönjük a dekorációt, pont ilyenre vágytam, minden fantasztikus volt!” 🙂

40. születésnap a Kult pincében

Egy fiatal embert lepett meg a kedves családja 40. születésnapja alkalmából ezzel a boros pincében tartott összejövetellel és a mi dekorációnkkal. A megrendelővel együtt ötleteltünk és javaslatunkra a kék-ezüst dekoráció mellett döntöttek. Zászlógirlandjainkat igény szerint bármilyen felirattal elkészítjük, így nem okozott gondott a kérés, hogy HAPPY BIRTHDAY szerepeljen a zászlókon. A mennyezetről pompomok lógtak le, amelyekről azt gondolnánk, hogy csak kislány szülinapokra valóak, de a megfelelő színkombinációnak köszönhetően teljesen passzoltak egy felnőtt férfi születésnapjához is. Az ezüst 40. szám pedig már a belépésnél tudatta mindenkivel milyen alkalomra is hivatalos. 🙂

60. születésnap a monori Vigadó Étteremben

Egy 60. születésnaphoz kellett arany-bordó-fehér színű dekorációt készítenünk a megrendelő kérésére. Nem csak a webshopban fellelhető anyagokból dolgozunk, hanem igény szerint igyekszünk legyártani ami szükséges, így bármilyen kérést tudunk teljesíteni. A megrendelő szabadjára engedheti a fantáziáját! Itt a hely adottságaihoz igazodva és a meghatározott színekkel kellett dekorálnunk. Külön kérés volt még a lufi hangsúlyos díszítés, ezért a szülinapos rendkívül örült a hatalmas méretű 60-as szám lufinak és a Happy birthday lufi feliratnak. A legapróbb részletekre is figyeltünk és mindenhol megjelent a kért szín kombináció.

Keresztelő egy vidéki borospincében

A születésnapok mellett főként keresztelők díszítésére szoktak még felkérni minket. Ez alkalommal egy kis vidéki borospincét kellett ünnepélyessé varázsolnunk. Egy kislány keresztelőjét tartották itt, ezért a babarózsaszín volt a meghatározó szín. Nem kértek nagy dekorálást, főként csak lufikat, amiket néhány pompommal dobtunk fel. Szolíd, kedves, kis hangulatos pince lett a végére.

Karácsony a Kicsicake kávézóban

A családi eseményeken kívül  üzlethelyiségek és vendéglátó egységek dekorációját is szívesen vállaljuk. Egy pesti belvárosi helyes, kis kávézó, a Kicsicake, kért fel minket, hogy varázsoljunk karácsonyi hangulatot az üzletbe. Mivel a fő profiljuk a cupcake készítés, így ennek szellemében alkottuk meg az asztaldíszeket cupcakeket idézve tobozból. Ezek mellett kicsi tejes üvegcséket helyeztünk el, fehér hungarocell golyókkal megtöltve, mintha tej lenne bennük. A meghatározó szín a piros és a fehér volt, kiegészítve egy kis zölddel fenyő formájában, hogy élőbb legyen a dekoráció. Elengedhetetlen karácsonyi kellékként megjelent néhány szánkó, jó pár ajándék és természetesen egy karácsonyfa is.

Tavasz a Kicsicakeben

Újra a Kicsicake-et díszítettük, most tavaszi hangulatot varázsolva a falak közé. Vidám, színes virág pompomokat és konfetti girlandokat használtunk, amelyek nagyon jól mutatnak a fehér korláton. A kirakatot is pompomokkal dobtuk fel. Mindenhol a pasztell színek jelenneg meg és a pompomok színei térnek vissza a muffin alakú rózsaboxoknál is. A pénztárnál pedig az elmaradhatatlan zászló girland köszönti HELLO feliratával a vásárlókat.