fbpx

Kedves Vásárlónk!

Örülünk, hogy minket választottál és megtisztelsz a bizalmaddal! A BaraDekor egy olyan party termékeket forgalmazó webshop, ahol ízléses, stílusos és exkluzív dolgokat válogattunk össze. Vannak kézzel készített termékeink is, amelyeket személyre szabottan is meg tudsz rendelni. Igyekeztünk hasonló stílusú és színvilágú árukat összegyűjetni, hogy megkönnyítsük a vásárlást a hozzánk látogatóknak.
Fő motívációnk, hogy az élet különleges és csodás alkalmaihoz méltó dekorációt tudjuk kínálni. Reméljük mindenki talál kedvére valót a BaraDekornál!

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

BaraDekor Csapata

Szállítás

A BaraDekor webáruház termékeit a Gls futárszolgálat szállítja. A megrendelt termékeket biztonságos csomagolásban a megrendelés beérkezésétől számított 1-4 munkanapon belül adjuk fel, banki átutalás esetén az összeg számlánkon való jóváírásától számított 4 munkanapon belül. Ha összekészítettünk a megrendelést emailben jelezzük, majd a csomag érkezéséről a futár szolgálat küld további értesítő emailt. Lehetőség van lakhely vagy munkahely címének megadására is, utóbbi esetben kérjük jelezz felénk egy pontos elérhetőséget (pl. emelet, szoba stb.) valamint a cég nevét is, hogy a futár könnyen megtaláljon.

Fizetési információk

A webshopban található termékek alanyi adómentesen lesznek kiszámlázva, azaz a mellettük feltüntetett árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak. A termékek ára minden esetben a terméklapon szereplő összeg, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Előre utalással történő fizetés
A banki átutalás fizetési mód választása esetén, a rendelés ellenértékét + a szállítási költséget az általunk megadott bankszámlaszámra kell utalni. A csomag csak az átutalás beérkezését követően kerül postázásra.

A banki utalás adatai:
OTP Bank Zrt.
László-Medgyesi Barbara E. V.
Számlaszám: 11773425-01874855
Átutalásnál a megrendelés számát kérnénk feltüntetni a közlemény rovatban, amelyet a visszaigazoló emailben megtalálsz.

Vevőszolgálat

E-mail: info@baradekor.hu
Facebook oldalunkon is írhatsz üzenetet, arra egyből reagálunk. BaraDekorként keress minket.