Kedves Vásárlónk!

Örülünk, hogy minket választottál és megtisztelsz a bizalmaddal! A BaraDekor egy olyan party termékeket forgalmazó webshop, ahol ízléses, stílusos és exkluzív dolgokat válogattunk össze. Vannak kézzel készített termékeink is, amelyeket személyre szabottan is meg tudsz rendelni. Igyekeztünk hasonló stílusú és színvilágú árukat összegyűjetni, hogy megkönnyítsük a vásárlást a hozzánk látogatóknak.
Fő motívációnk, hogy az élet különleges és csodás alkalmaihoz méltó dekorációt tudjuk kínálni. Reméljük mindenki talál kedvére valót a BaraDekornál!

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

BaraDekor 

 

Szállítás

A BaraDekor webáruház termékeit, ha házhoz szállítással kérítek, akkor a Gls futárszolgálat szállítja, ebben az esetben a megrendelés szállítási ideje általában a csomag feladását követően 1 munkanapot vesz igénybe. A megrendelt termékeket biztonságos csomagolásban a megrendelés beérkezésétől számított 1-4 munkanapon belül adjuk fel, banki átutalás esetén az összeg számlánkon való jóváírásától számított maximum 4 munkanapon belül. Ha összekészítettük a megrendelést emailben jelezzük, majd a csomag érkezéséről a futár szolgálat küld további értesítő emailt. Lehetőség van lakhely vagy munkahely címének megadására is, utóbbi esetben kérjük jelezz felénk egy pontos elérhetőséget (pl. emelet, szoba stb.) valamint a cég nevét is, hogy a futár könnyen megtaláljon.

Lehetőség van Foxpost automatába történő szállításra is. Ez 2-4 napot is igénybe vehet, a csomag feladását követően, így kérlek ezzel számoljatok a rendelésnél. Itt szintén a megrendelt termékeket biztonságos csomagolásban a megrendelés beérkezésétől számított 1-4 munkanapon belül adjuk fel, banki átutalás esetén az összeg számlánkon való jóváírásától számított maximum 4 munkanapon belül. Ha összekészítettük a megrendelést emailben jelezzük, majd a csomag további helyzetéről a Foxpost küld további értesítő emaileket számotokra.

 

Fizetési információk

A webshopban található termékek alanyi adómentesen lesznek kiszámlázva, azaz a mellettük feltüntetett árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak. A termékek ára minden esetben a terméklapon szereplő összeg, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Előre utalással történő fizetés
A banki átutalás fizetési mód választása esetén, a rendelés ellenértékét + a szállítási költséget az általunk megadott bankszámlaszámra kell utalni. A csomag csak az átutalás beérkezését követően kerül postázásra.

A banki utalás adatai:
OTP Bank Zrt.
László-Medgyesi Barbara E. V.
Számlaszám: 11773425-01874855                                                                                                                                              IBAN:HU30117734250187485500000000                                                                                                                                                                            Átutalásnál a megrendelés számát kérnénk feltüntetni a közlemény rovatban, amelyet a visszaigazoló emailben megtalálsz.

 

Vevőszolgálat

Vevőszolgálat telefonon elérhető:

Hétfőtől péntekig 9.00-18.00
Szombat: 9.00-14.00

Telefonszám+36 20 296 26 14

Emailinfo@baradekor.hu