Lánybúcsú nem csak bevállalósoknak!

Mire figyelj, ha lánybúcsú szervezésére adod a fejed? Milyen a jó lánybúcsú? Mi az alapja? Ma ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg a BaraDekor oldalán.

Magyarországon még nincsen akkora hagyománya a lány- és legénybúcsúknak (https://eskuvomania.blog.hu/2019/12/02/a_lanybucsu_tortenete), mint például Angliában, pedig ez is egy olyan kihagyhatatlan lehetőség, amely jobb esetben csak egyszer adatik meg az életünkben. Ha pedig így van, akkor adjuk meg a módját rendesen, igaz?

Tudom, sokan az alkohollal kötik össze ezeket a bulikat, pedig ha igazán fergetes partit akarsz a barátnődnek szervezni az esküvője előtt, akkor számos más lehetőséged is van erre.

Milyen a jó lánybúcsú?

A kérdés rövid, és megválaszolni sem nehéz: olyan, amelyiken mindenki, de legfőképp a menyasszony jól érzi magát. Ez pedig azon múlik, hogy milyen programot szervezel neki. Fontos, hogy a lánybúcsú a menyasszony személyére legyen szabva! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a meghívottaknak akar a kedvében járni vagy a saját vágyait helyezi előtérbe. De még rosszabb, ha a konvencióknak, elvárásoknak akar megfelelni. Ezekből sűrűn erőltetett, rossz szájízű bulik születnek. Erre nagyon figyelj!

A jó lánybúcsú alapja a játék, a játékosság. Éppen ezért érdemes olyan szórakoztató feladatokat kitalálnod, amelyek a menyasszonyhoz és szerelméhez (is) kapcsolódnak, ugyanakkor a közös emlékeiteket is felidézik. Ha nincs időd ilyeneket készíteni, akkor sincs baj, mert a BaraDekornál erre is gondoltunk.

BaraDekor játékok a lánybúcsún

Kérd Lánybúcsús party boxunkat, amely a terítéktől kezdve, a dekoráción át nagyon klassz feladatokat is tartalmaz. Igen, mindent kitaláltunk helyetted, és ha szeretnéd, meg is szervezzük a partit!

Ha viszont inkább te akarsz mindent kézben tartani, annak sincs akadálya.

Csak találd ki, milyen színvilág illene leginkább a menyasszonyhoz, és nézz körül webshopunkban e szerint. 11 szín közül választhatod ki a legmegfelelőbbet magatoknak. Jól hangzik, ugye?

Ha segítségre lenne szükséged, vagy kérdeznél, keress meg bennünket!

Lánybúcsú party box