fbpx
  • inCollage_20210407_201921658
  • inCollage_20210407_195024210

Anyák napi box Köszönöm, hogy vagy nekem Édesanyám felirattal (lány)

3950 Ft

Anyák napi box

Az Anyák napi box egy különleges virágbox, amely nem hervad el. Egész évben emlékezteti az Anyukákat az irántuk érzett szeretetünkre, valamint a szoba dekorációja is maradhat az év többi napján is. Az Anyák napi boxunk egy 17 cm átmérőjű karton dobozba készült, természetes, szárított növényekből, faháncs virágokból. Az ünnepi megjelenést a dobozra kötött szatén szalagnak és a díszes fa tábláknak köszönheti. Egészítsd ki más színes dekorációnkkal vagy ha szeretnél még több Anyák napi terméket,  ide kattintva érheted el őket a legkönnyebben.

Anyaga: szárított növények, karton papír, szatén szalag

Átmérője: 17 cm.

A termék színei a valóságban a különböző monitor beállítások miatt kis mértékben eltérhetnek!

Mi itt a BaraDekornál igyekeztünk a kínálatunkban csupa egymáshoz illő, könnyen variálható dekorációt összeválogatni Nektek, hogy minél könnyebb dolgotok legyen, egyszerűbb legyen a vásárlás. Olyan díszeket szerettünk volna gyártani/ forgalmazni, amelyek nem jönnek szembe az emberrel minden második parti kellék boltban, egyediek és exluzívak. Ennek köszönhetően lehetőség van névre szóló vagy akár egyedi termékek rendelésére, sőt még az általatok megálmodott dekorok kivitelezésére is (ezekhez vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva).

Környezettudatosság

Fontos szempont még számunkra a környezetünk védelme, a környezettudatos életmód, ezért a termékeink is ebben a szellemben kerülnek a webshopba. Legtöbb termékünk újrahasznosítható papírból készül vagy akár többször is felhasználható, de vannak amiket komposztálni is tudsz. Nem árulunk semmilyen egyszer használatos műanyag terítéket csak PAPÍR poharat, tányért, szívószálat találsz nálunk. Gumi lufijaink is az olasz Gemar cég által gyártott 100%-ban kaucsukból készült, lebomló lufik. Egy külön kategóriát is létre hoztunk, a Green partyt, ahol újrahasznosított vagy  teljesen lebomló anyagbólkészült termékeink vannak, többek között cukornád vagy bambusz tányérok.

Webshopunkban többféle szempont szerint tudsz keresgélni, hogy hamar megtaláld a számodra kellő dekorációt. A termékeket csoportosítottuk alkalom, dekoráció fajtája, színek, ünnepek és felhasználásuk módja szerint is.

Ha bármiben tudunk segíteni, kérésed-kérdésed lenne keress minket bátran!