fbpx

Szivárvány fali dekoráció (kék)

3490 Ft

3 készleten

Szivárvány fali dekoráció

A szivárvány fali dekoráció minden babaszobában jól mutat. A kisfiú szobákba ajánljuk a kék változatot, a kislányonak pedig a rózsaszín szívárványt, de természetesen fordítva is használhatjátok. 🙂 Babaváróra, keresztelőre, karácsonyra vagy csak úgy meglepetésnek is remek ötlet ajándékba. Akár nagyobbaknak unikornis partyra is maradandó dekorációs kelléknek is ötletes. Pasztell színei, finom melegséget sugároznak. Dekorációs elemként is használható, akár fotózásokon is. Szuperül mutat felhő párnánkkal és szőnyegünkkel együtt! Egészítsd ki más színes dekorációnkkal vagy ha szeretnél még több gyerekszoba dekoráció között válogatni ide kattintva érheted el őket a legkönnyebben.

Anyaga: 100% pamut
Mérete: 22 cm

A termék színei a valóságban a különböző monitor beállítások miatt kis mértékben eltérhetnek!

Mi itt a BaraDekornál igyekeztünk a kínálatunkban csupa egymáshoz illő, könnyen variálható dekorációt összeválogatni Nektek, hogy minél könnyebb dolgotok legyen, egyszerűbb legyen a vásárlás. Olyan díszeket szerettünk volna gyártani/ forgalmazni, amelyek nem jönnek szembe az emberrel minden második parti kellék boltban, egyediek és exluzívak. Ennek köszönhetően lehetőség van névre szóló vagy akár egyedi termékek rendelésére, sőt még az általatok megálmodott dekorok kivitelezésére is (ezekhez vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva).

Környezettudatosság

Fontos szempont még számunkra a környezetünk védelme, a környezettudatos életmód, ezért a termékeink is ebben a szellemben kerülnek a webshopba. Legtöbb termékünk újrahasznosítható papírból készül vagy akár többször is felhasználható, de vannak amiket komposztálni is tudsz. Nem árulunk semmilyen egyszer használatos műanyag terítéket csak PAPÍR poharat, tányért, szívószálat találsz nálunk. Gumi lufijaink is az olasz Gemar cég által gyártott 100%-ban kaucsukból készült, lebomló lufik. Egy külön kategóriát is létre hoztunk, a Green partyt, ahol újrahasznosított vagy  teljesen lebomló anyagbólkészült termékeink vannak, többek között cukornád vagy bambusz tányérok.

Webshopunkban többféle szempont szerint tudsz keresgélni, hogy hamar megtaláld a számodra kellő dekorációt. A termékeket csoportosítottuk alkalom, dekoráció fajtája, színek, ünnepek és felhasználásuk módja szerint is.

Ha bármiben tudunk segíteni, kérésed-kérdésed lenne keress minket bátran!

error: Content is protected !!